Feestelijk programma-30-jaar-CVB 1982-2012

Presentaties van Windows 8 en Visual Steps bij 30-jarig bestaan van De CV…

Op zaterdag 6 oktober 2012 viert de Computer Vereniging Bollenstreek/Haarlemmermeer (De CVB) van bijna 270 leden haar 30-jarig bestaan met een feestelijk programma.

Die dag heeft De CVB ook een primeur! Microsoft geeft dan een demonstratie over het nieuwe besturingssysteem Windows 8 en Uitgeverij Visual Steps zal een speciale presentatie verzorgen over de fotobewerkingsprogramma’s PhotoStudio, Picasa en Adobe PhotoShop Elements.

Evert Vos is de gehele dag aanwezig om demonstraties te geven van zijn eigengebouwde Flight Simulator.

Iedereen die belangstelling heeft om dit bij te wonen is uitgenodigd om deze speciale bijeenkomst gratis bij te wonen!

Binnenkort verschijnt Windows 8 op de markt. Wat kunt u ervan verwachten en hoe komt het nieuwe besturingssysteem eruit te zien? Wat zijn de verschillen met Windows 7 en wat is er nieuw aan Windows 8? Allemaal vragen die door presentator Lars van Beek aan de orde zullen komen. Een voorproefje van Windows 8 kunt u vinden op de site van Microsoft.

workshopNa een inleiding over Visual Steps (www.visualsteps.nl) zal auteur Yvette Huijsman aan de hand van dezelfde foto een presentatie verzorgen over de werking van de fotobewerkingsprogramma’s PhotoStudio, Picasa en Adobe PhotoShop Elements. Aan de hand van demo’s uit de boeken kunnen bezoekers over de verschillen en het gebruikersgemak dan een betere  indruk krijgen.

Tenslotte zal Evert Vos als fanatieke Flightsimmer demonstraties geven van zijn spectaculaire constructie van diverse cockpits. Op zijn site http://www.flyingfox.nl/ kunt u hem in actie zien.

De presentatie van Windows 8 is van 10.30 tot 12.30 uur. Daarna zal tot 15.00 uur worden gestart met de presentatie van Visual Steps. Tussen de presentaties en feestelijkheden door wordt nog een loterij gehouden waarbij leuke prijzen zullen worden weggegeven.

Na afloop zal rond 15.00 uur in besloten kring met (ere)leden
en genodigden een receptie worden gehouden.

Voor de presentatie(s) wordt een grote opkomst verwacht. Kom daarom op tijd want vol = vol.

De reguliere bijeenkomst van de De CVB wordt in de regel gehouden op de eerste zaterdag van de maand in ‘Zalencentrum ’t Trefpunt’ aan de Hoofdweg 1318 te Nieuw-Vennep (naast de Witte Kerk). U kunt er gratis parkeren!

 

Tijdens de bijeenkomsten kunt u gratis gebruik maken van (draadloos) internet. Er is een internetcafé met laptops, een Helphoek (technische vraagbaak), een cursushoek maar ook een winkel voor nieuwe of tweedehands computers en onderdelen aanwezig.
Ook voor het komende seizoen zijn weer themadagen gepland waarin actuele demonstraties en presentaties zullen worden gehouden door genodigden of leden die kennis hebben van specifieke programma’s of software. Ook voor beginnende en gevorderde senioren zijn er weer gratis inloopdagen gepland. Kortom de moeite waard om die dag langs te komen bij De CVB. U bent van harte welkom!

 

 

 

Comments are closed.