Computer Vereniging Bollenstreek  

…  een actieve en vooruitstrevende vereniging voor iedereen die kennis over computers en moderne communicatie met ervaren en minder ervaren clubleden wil delen.

Computer, Tablet, iPad, Smartphone, multimedia en verregaande automatisering nemen in onze samenleving steeds meer een belangrijke plaats in. Groot voordeel van onze vereniging is, kennis en het gebruik daarvan uit te breiden en te verbeteren. De bijeenkomsten zijn een ideale gelegenheid om uw computerkennis op te frissen, vragen te stellen, ervaringen op te doen en te delen!

open dag 29.08.2015, uitslag fotow (3)Clubbijeenkomsten en Presentaties: zijn – met enkele uitzonderingen – steeds op de eerste zaterdag van de maand. Raadpleeg altijd eerst even  de agenda voor de juiste datum.
Inloopmiddag: bij voldoende deelname, minimaal 6 deelnemers en vooraf gemeld, organiseren we een inloopmiddag. Bij voorkeur één in het voorjaar en één in het najaar en vooral bedoeld voor leden die nog weinig met de computer, bestandsbeheer of anderszins gewenste ondersteuning bij het gebruik van de computer.

Cursussen: de vereniging organiseerde in het verleden allerlei cursussen voor de leden. Helaas is er al enige tijd onvoldoende capaciteit om een cursus te verzorgen.

Hulpteam: Leden met technische achtergrond en computer ervaring helpen problemen op te lossen. Voor ondersteuning bij hard– en software problemen kunt u terecht bij de Helpdeskmedewerkers van de club.

31.08.2013 Open dag cvb (12)Nieuw leden welkom: Bent u nog geen lid? Kom dan eens geheel vrijblijvend op een van onze clubbijeenkomsten. Wij geven u dan graag informatie over de bezigheden van de vereniging. Laat bij binnenkomst even weten dat u belangstelling voor de vereniging heeft en even wilt rondkijken. We informeren u graag over het doel en mogelijkheden van onze vereniging.

Contributie: € 24,— per jaar, (tot 16 jaar: € 15,—),
met machtiging € 1,50 korting.

 E-Mailadres: penningmeester

 

Adres van de bijeenkomsten is:

Het Ontmoetingscentrum (Maatvast),
(0252-686138)

Elemastraat 65,
2151 AJ Nieuw Vennep

 

 

Terug naar: Home
Pagina: Begin