‘Computerhulp op afstand’ 

Mijn ervaring is dat het voor sommige mensen steeds gecompliceerder is om met een computer, smartphone of tablet om te gaan. Vandaar dat ik heb gemerkt dat mijn hulp vaak wordt ingeschakeld. Het is al eerder gemeld en wil nog benadrukken dat we ook problemen op kunnen lossen en ook vragen kunnen beantwoorden via onze speciale service
‘Hulp op Afstand’.
Alleen waarbij het niet mogelijk is of omslachtig, zullen we dat onder uiteraard ook bij je thuis kunnen doen.
Om je op afstand te kunnen helpen is het eigenlijk alleen noodzakelijk dat er een goede werkende internetverbinding en een telefoonverbinding is. Ik zal je dan voorafgaand aan de gemaakte afspraak even bellen waarna ik verbinding via mijn computer met jouw computer maak. Dit zijn simpele handelingen die iedereen kan. Doe dat echter niet met iedereen maar alleen met de mensen die je kan vertrouwen! Zodra de verbinding gelegd is, kan op afstand nagenoeg hetzelfde worden gedaan net als u op de meetings of thuis wordt geholpen. Tijdens het telefoongesprek kan je uiteraard alle vragen stellen die je hebt. Nadat het probleem is opgelost wordt de verbinding weer afgesloten en heb ik geen toegang meer tot je computer. Alles gebeurt uiteraard discreet en alleen met jouw goedkeuring.

Vooralsnog bieden we deze hulp in eerste instantie gratis aan onze leden, maar wellicht heb je familie, vrienden of kennissen die (nog) geen lid zijn en eveneens deze hulp willen. De afstand maakt niets uit. Ik bel naar iedereen die in Nederland woonachtig is en alleen in uitzonderlijke gevallen ook naar het buitenland. Het enige wat we dan wel vragen is om voor € 24 lid per jaar te worden van onze vereniging. Ze krijgen dan ook ons maandelijkse blad De Bolleboos. Dat is nog altijd een stuk voordeliger als de (studenten) hulp die winkels of andere commerciële bedrijven aanbieden en er soms een potje van maken.
Het digitaal verbonden zijn is tegenwoordig een must is voor veel mensen. Dus schroom niet om hierover contact met me op te nemen. Mijn emailadres en/of telefoonnummer staan vermeld onder Het Bestuur Public Relations.Door Louis van den Bosch, Public Relations.
Terug naar: Home
Pagina: Begin