• Computer Vereniging Bollenstreek De CVB  

…  een actieve en vooruitstrevende vereniging voor iedereen die kennis over computers en moderne communicatie met ervaren en minder ervaren clubleden wil delen.

Computers, i-Pad, en mobiel telefoneren nemen in onze samenleving steeds meer een belangrijke plaats in. Groot voordeel van onze vereniging is, kennis en het gebruik daarvan uit te breiden en te verbeteren. De bijeenkomsten zijn een ideale gelegenheid om uw computerkennis  op te frissen, vragen te stellen, ervaringen op te doen!

open dag 29.08.2015, uitslag fotow (3)Clubbijeenkomsten en Presentaties: zijn – met enkele uitzonderingen – steeds op de eerste zaterdag van de maand. Raadpleeg altijd eerst even  de agenda voor de juiste datum.
Inloop–en extra clubmiddagen:  wij organiseren een aantal keren per jaar Senioren inloopmiddagen. Deze zijn bedoeld voor die senioren die nog weinig ervaring hebben met de computer, of zelfs nog moeten wennen aan de muis……,

Cursussen:  de vereniging organiseert voor leden allerlei cursussen. U krijgt de gelegenheid onder deskundig ervaren begeleiding de vele mogelijkheden van uw computer te leren en goed te begrijpen.

Technische dienst: Leden met technische achtergrond en ervaring helpen problemen op te lossen. Voor ondersteuning bij hard– en software problemen kunt u terecht bij de Helpdeskmedewerkers van de club.

31.08.2013 Open dag cvb (12)Welkom Nieuwe Leden: Bent u nog geen lid? Kom dan eens geheel vrijblijvend op een van onze clubbijeenkomsten. Wij geven u dan graag informatie over de bezigheden van de vereniging. Met het betalen van een kleine entree bijdrage heeft u de gelegenheid een dag bij de vereniging geheel vrijblijvend mee te maken.

Contributie: € 24,— per jaar, (tot 16 jaar: € 15,—),
met machtiging € 1,50 korting.

 E-Mailadres: penningmeester 

 

 


Adres van de bijeenkomsten is:

Ontmoetingscentrum van Maatvast,
(0252-686138)

Elemastraat 65,
2151 AJ Nieuw Vennep

 

 

 

terug naar:  Home Page