April 2018 Vraag en Antwoord 4

Vraag:

Na een crash van mijn oude Windows 7 computer heb ik een nieuwe computer aangeschaft met daarop Windows
10 en een tijdelijke probeer versie van Microsoft Office 2016. Nu wordt ik steeds door Microsoft geplaagd met berichten dat ik mijn oude versie van Microsoft Office 2013, die ik ook op de oude pc had staan, moet opwaarderen.
Hoe kom ik nu van al die vervelende meldingen af?

Antwoord:

Als eerste moet u Microsoft Office 2016 van uw computer verwijderen. Klik daartoe met rechts op de
Startknop (links onder) en klik met links
(boVraag: Na een crash van mijn oude Windows 7 computer heb ik een nieuwe computer aangeschaft met daarop Windows 10 en een tijdelijke probeer versie van Microsoft Office 2016. Nu wordt ik steeds door Microsoft geplaagd met berichten dat ik mijn oude versie van Microsoft Office 2013, die ik ook op de oude pc had staan, moet opwaarderen. Hoe kom ik nu van al die vervelende meldingen af?
Antwoord: Als eerste moet u Microsoft Office 2016 van uw computer verwijderen. Klik daartoe met rechts op de
Startknop (links onder) en klik met links (boDe Bolleboos april 7 venaan) op Apps en onderdelen. Scrol naar
beneden tot de App Microsoft Office 2016. Daar klikt u met links op en dan op de knop
verwijderen. Het duurt even maar na enige tijd is die App verwijdert en kunt u aan het herstellen van Microsoft Office 2013 beginnen. Ga op dezelfde manier naar de App Microsoft Office
2013 en klik dan met links op Wijzigen en even later (uit de 4 keuzes) op Herstellen en rechts onder op doorgaan. Als het herstellen klaar is, moet u de computer nog wel een keer opnieuw opstarten en zult u daarna geen last
meer hebben van die vervelende meldingen van Microsoft. Succes,

This entry was posted in V&A. Bookmark the permalink.

Comments are closed.