December 2017 Vraag en Antwoord 4

Vraag:

Ik erger me dood aan al die vervelende spam die ik steeds in mijn mailboxen krijg. Is daar iets eenvoudigs voor? Ik ben maar een simpele ziel. Als het te moeilijk wordt, haak ik af.

Antwoord: 

Ook al vindt je jouw zelf maar een simpele ziel, je bent wel lid van de club geworden en krijgt dus alle steun die je nodig 6 De Bolleboos december hebt om jouw dingen met de pc te doen. Een eenvoudige en hele goede tool is Spamfighter. Ga via internet maar naar http://www.spamfighter.com/SPAMfighter/Lang_NL/Product_Info.asp en download Spamfighter.
Tijdens de installatie moet je wel een geldig e-mailadres opgeven. De versie die u gedownload heeft is een Gratis versie, hoewel ze wel alles proberen om u over te halen om naar een betaalde versie te gaan. Ook andere software van hun proberen ze te sluiten. Trap daar niet in. De mails worden, na de installatie van Spamfighter aan de witte- of de zwarte lijst toegevoegd.

This entry was posted in V&A. Bookmark the permalink.

Comments are closed.