Juni 2018 Vraag en Antwoord 2

Vraag:

Ik heb honderden foto’s op mijn computer staan in ook ettelijke mappen. Ik heb geen idee of het allemaal verschillende foto’s zijn of dat er ook dubbele of nagenoeg dubbele foto’s op staan. Ik wil voor mijn nageslacht alles netjes nalaten, zodat zij later aan hun kinderen en kleinkinderen kunnen laten zien hoe ik was en wat ik allemaal deed. Nu kunnen we dat allemaal goed vastleggen en ik mis nog steeds dat ik geen herinneringsfoto’s van mijn ouders en grootouders heb, om een goed beeld te krijgen van hoe zij leefden en werkten.
Weet jij misschien een programma waarmee ik dat kan doen. Alvast bedankt voor de moeite.

Antwoord:

Hiervoor heb je het programma SimilarImages voor nodig. Met dit briljante programma vindt u moeiteloos identieke- en bijna identieke foto’s en kunt u ze ook gelijk verwijderen. Het is een fantastisch programma, alleen is het echter in het Engels, maar je kunt het ook in het Duits zetten.. Ik hoop dat je daar geen moeite mee hebt.
Je kunt het programma downloaden van: https://tn123.org/simimages/
Succes,

This entry was posted in V&A. Bookmark the permalink.

Comments are closed.