Oktober 2018 Vraag en Antwoord 2

Vraag:

Op mijn computer staat in de verkenner nog steeds een restant van Windows.Old. Ik heb al meerdere keren geprobeerd dat via schijfopruiming en het opruimen van systeembestanden geprobeerd om het te verwijderen, maar wat ik ook doe, het lukt me niet. Heb jij een idee hoe ik dit kan oplossen?

Antwoord:

Ik vermoed dat het in zo’n geval een rechten
kwestie is, want Windows.old wordt niet meer door het systeem
gebruikt. Ga naar de Nederlandse site van de Linux versie Ubuntu
en afgeleide versies, http://www.ubuntu-nl.org/download/ om een Linux
Live CD te maken en start daarmee de computer op.

Let wel op dat versie 18.04 LTS de meest recente is en kijk of u
Ga daarna op zoek naar de ntfs harddisk waarop Windows staat geïnstalleerd en gooi
die Windows.old mappen gewoon weg. Het is een omweg, maar het werkt wel. Op dezelfde site kunt u nog veel meer informatie lezen over Linux en mocht u er niet uitkomen, dan is de helpdesk er om u te helpen. Succes,
De volgende keer weer een uitgebreidere V&A.

This entry was posted in V&A. Bookmark the permalink.

Comments are closed.