December 2018 Vraag en Antwoord 2

Vraag:
Ik heb vroeger mijn e-mailaccount
van Outlook en mijn G-mailaccount gekoppeld, omdat mij dat handig
leek. Intussen ben ik van het G-mailaccount af, omdat ik niet te veel
accounts wil, maar ik krijg de oorspronkelijke Outlook weergave niet
meer terug. Weet jij hoe ik dat kan oplossen?
Antwoord: Hai, de manier waarop alles wordt weergegeven
is helemaal afhankelijk van de e-mailclient of de webmail die u gebruikt.
Via het tabblad Beeld van Outlook is het wel mogelijk om via instellingen
een aantal zaken voor de weergave aan te passen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2-Knipsel.png


Bijvoorbeeld kunt u het leesvenster uit zetten. Verder kunt u in het onderdeel van voorbeeld van bericht, het aantal regels aanpassen of uit zetten. U krijgt het dan te zien zoals in onderstaand plaatje. In het tabblad Beeld van Outlook zijn er nog meer mogelijkheden om te bepalen op welke wijze je jouw mails wilt weergeven. In allee emailclients en ook in webmail zijn er mogelijkheden om de weergave op het scherm naar eigen wens aan te passen. Soms is het even zoeken maar daar leer je ook weer van. Succes

This entry was posted in V&A. Bookmark the permalink.

Comments are closed.