Januari 2018 Vraag en Antwoord 6

Vraag:

Cookies en al die advertenties, die te pas en te onpas op internet je om de oren gooien, Hoe kom
ik daar in hemelsnaam vanaf? Ik heb al van alles geprobeerd, zelfs in Edge in Geavanceerde instellingen ingesteld dat Advertenties geblokkeerd moeten worden, maar het helpt gewoon niet, Ik wordt er radeloos van.

Antwoord:

Ja, door jouw kijkgedrag, wat vastgelegd wordt in Cookies, die je vaak moet accepteren om überhaupt
op een website nog iets te kunnen doen, doen jouw advertenties sturen die afgestemd zijn op jouw kijkgedrag.
Maar er zijn nog meer mechanismen zoals jouw ip-adres en welke webbrowser je gebruikt, die een rol spelen bij het naar De Bolleboos januari 7 jou toesturen van “op jouw kijkgedrag” gerichte advertenties en dat kan heel storend zijn. Om daar enigszins vanaf te komen adviseer ik je om Adguard te installeren.
Het is met recht een van de drie beste ad blockers in de wereld, samen met Adblock en Adblock Plus extensies.
Echter, is AdGuard niet beperkt tot banale banners verwijderen; Het is een universeel programma dat alle noodzakelijke functies voor de meest comfortabele met behulp van het internet bevat.
Bijvoorbeeld, blokkeren of waarschuwing over de phishing en andere online bedreigingen, het filteren van obsceen materiaal en de bescherming van uw persoonlijke gegevens op het internet. Functionaliteit:
Het programma omvat 3 belangrijke modules: AdBlocker, Antiphishing en Ouderlijk toezicht.
AdBlocker verwijdert alle reclame-elementen van webpagina’s. Blocks video advertenties, pop-ups, verwijdert banners en andere reclame.
Tegelijkertijd vindt filtering plaats nog voordat de belasting van de website in de browser en dit betekent:
a) geen advertenties;
b) minder verkeer verbruikt / minder geld besteed;
c) versnelling van de websites laden.
Antiphishing beschermt tegen kwaadaardige en frauduleuze websites. Het programma vermindert echt de mogelijkheid om virus infectie van uw computer. AdGuard gebruikt de backlists, die miljoenen van gevaarlijke websites bevatten.
De antiphishingmodule verwerkt de URL’s in real time te vergelijken met de domeinen in de database. En dankzij de optimalisatie van dit proces – een dergelijke verificatie kost een fractie van een seconde. Deze functie gunstig onderscheidt
AdGuard van belangrijke concurrenten – Adblock en Adblock Plus.
Parental Control (Ouderlijk toezicht) kunt u kinderen van obsceen materiaal en adult websites, die in totaal zorgt voor de veiligheid van kinderen online te beschermen. Ouders kunnen gerust zijn, omdat hun kind pornografische inhoud op het internet niet zal zien. By the way, deze functie is niet beschikbaar in andere populaire ad blockers zoals Adblock en Adblock Plus. Antitracking – bescherming van buiten waarnemen van uw internet-surfen geschiedenis.
Met AdGuard, zal reclame-netwerken en tellers niet in staat om zoekopdrachten en websites die u bezocht bijhouden en de gegevens gebruiken voor persoonlijk gewin. Zonder dat je gebruik AdGuard, ze hebben een vrij compleet beeld van uw geslacht, leeftijd en interessegebied.
Bijzondere kenmerken van het programma:
1 Werkt in alle populaire browsers
2 Ontwikkeld voor het blokkeren van alle vormen van reclame
3 Gemakkelijk te gebruiken, blokkeert advertenties en werkt ongemerkt op de achtergrond
4 Waarschuwt voor gevaar bij het klikken op verdachte websites
5. Heeft speciale module (AdGuard Assistant) voor het beheer van het programma vanuit de browser.
Je kunt Adguard downloaden van: https://adguard.com/en/welcome.html .
Ga er gewoon mee aan de slag en heeft u of anderen nog vragen dan kunt u mij op de clubdag aanspreken.

This entry was posted in V&A. Bookmark the permalink.

Comments are closed.