Juni 2017 Vraag en Antwoord 2

Vraag:

Van een nicht van mij kreeg ik de volgende vraag: We hebben het laatst over uw computerclub
gehad.
De Bolleboos juni 7. Ik heb Windows Defender geïnstalleerd bij ons op de computer. Werkt goed volgens mij.
Ik heb alleen het volgende probleem op mijn Windows computer: hij heeft al drie keer bij het
opstarten een update proberen uit te voeren maar bij 70% stopt ie en zet ie de oude versie terug. Zou u misschien op de computerclub kunnen vragen of er iets aan dit probleem te doen is of dat ik hiermee naar een professional
moet gaan? De computer doet het verder goed. Ik heb Windows 10.

Antwoord:

Dat zij problemen heeft met een update kan. Dat gebeurt wel vaker en dan gaat hij steeds opnieuw proberen
om die update binnen te halen. Er zijn een paar manieren om het op te lossen en de beste is om een volledig nieuwe versie erop te zetten, zonder dat zij haar data verliest. Maar zij kan eerst de probleemoplosser aan het
werk zetten om te kijken of dat een oplossing is. Klik links onder op Start en Instellingen en dan op de groep Bijwerken en Beveiliging en dan links op Probleemoplosser en rechts op Windows Update en dan op Probleemoplosser uitvoeren.
Als zij de aanwijzingen opvolgt wordt het met een beetje geluk opgelost.

This entry was posted in V&A. Bookmark the permalink.

Comments are closed.