Mei 2020 Vraag & Antwoord 2

Vraag: Beste Andries,
Ik heb op jouw advies Winscribe gedownload en geprobeerd. Ik had eerst ruim 9 GB tot mijn beschikking, maar na bijna een week gebruikt te hebben, is de ruimte nu kleiner tot ruim 7 GB. Dit betekent dat op den duur tot nul zal kunnen leiden. En dan de vraag: wat gebeurt er verder ???
Ik krijg nog steeds geen hoogte van. Kun jij mij wat toelichting geven ?  Bij voorbaat dank, Met vriendelijke groeten, Ron
Antwoord: Beste Ron,
Windscribe is gratis voor maximaal 9 GB per maand! En dan krijg je opnieuw 9GB voor de nieuwe maand, te rekenen vanaf dat je de eerste keer begonnen bent het te gebruiken.
Als je gemiddeld 2 GB per week gebruikt, komt dat helemaal uit en hoef je je nergens zorgen om te maken.
Zelf zit ik veel vaker op het internet en kom normaal niet uit met 9GB per maand. Daarom gebruik ik Windscribe als ik zelf echt met bankzaken e.d. bezig ben, Daardoor kom ik ook uit met de gratis 9 GB per maand.
Er zijn ook nog een paar andere VPN servers die in de Windows store staan, maar die geven weinig GB vrij en bij de meesten ook met veel advertenties.
In de Windows store staat ook Avira Phantom VPN, waarbij je gratis zonder registratie 500 MB krijgt en met registratie 1 GB per maand. Deze is eventueel als extra om hoogstens 1 GB meer per maand beschikbaar achter de hand te hebben.
Heb je echt meer nodig en wil je echt de hele tijd met VPN werken, dan moet je een VPN aankopen en dat kost wat centjes. Een goede betaalde VPN server is Nordman VPN, in bijlage staan de kosten die nu gelden.

 

 

 

Bij een 3 jarig contract nu € 3,10 per maand. Succes, Andries
Reactie: Best Andries,
Dank voor deze toelichting. Ik zie bijna elke avond op TV de reclame van VPN Nord. Ik weet het niet of dit ook goed is. Ik denk dat ik voorlopig wel voldoende heb aan 9 GB van Winscribe.  Kan dit trouwens samen met Avira Phantom door één deur en dat er evt. conflicten veroorzaken ? Uiteraard bij of-of gebruik. Groeten, Ron
Antwoord: Beste Ron,
Omdat je beide VPN (Windscribe of Avira Phantom) programma’s niet tegelijk gebruikt, maar of de een of de ander, zitten ze elkaar niet in de weg en bijten ze elkaar niet.
Andries Vermeulen

This entry was posted in V&A. Bookmark the permalink.

Comments are closed.