November 2018 Vraag en Antwoord 3

Vraag:

Mijn kleindochter (ja, ik heb er ook een paar) is aan mijn computer aan het rommelen geweest en nu is mijn gebruikersnaam en wachtwoord foetsie. Ze heeft kennelijk iets aan de instellingen van mijn Windows 7 computer gewijzigd en nu kan ik er niet meer met mijn gegevens in. Ik heb haar gevraagd wat ze gedaan heeft, maar dat weet ze ook niet meer. Is er nog een oplossing mogelijk of moet ik maar uithuilen en opnieuw beginnen?

Antwoord:
H
opelijk heeft je kleindochter het per ongeluk gedaan. Dan kunnen we er nog iets mee doen, maar dan heb je wel
een andere computer nodig om een bootable usb-stick te maken. Je moet van die andere computer het programma Lazesoft Home Edition Version downloaden en via de eerste optie Burn to CD/USB Disk een opstartbare USB stick maken. In het volgend venster moet je niet vergeten om aan te geven welke Windows versie je gebruikt. Start, na de installatie, jouw computer met de zojuist aangemaakte USB stick op en herstel
je bestandsnaam en wachtwoord.

This entry was posted in V&A. Bookmark the permalink.

Comments are closed.