Oktober 2017 Vraag en Antwoord 3

Vraag:

Ik werk nog steeds met Microsoft outlook 2007 (een officieel versie). Het volgende doet zich voor. Er zitten namelijk
Zweedse of Noorse of Fins, vreemde taal, whatever tussen mijn Nederlandse programma (zie hieronder). Ik heb geprobeerd de instelling alles in het NL taal, ook heb ik opnieuw het programma hersteld met de originele schijf, maar nog steeds niet is gelukt. Ik vraag mij af of ik per abuis iets gedaan heb of mijn computer “gekraakt”
is. Ik heb Malwarebytes in werking te laten stellen en antivirus programma, ik krijg melding dat
er niets schadelijk is gevonden. Mijn vraag is of jij weet hoe ik dit moet oplossen?

Antwoord 1:
Hierbij een stukje over het probleem in Outlook 2007’Er staat ook in hoe je het kan oplossen. http://www.computeridee.nl/nieuws/windows-10-bug-verandert-outlook-2007-inzweedse-versie/utm_source=copernica&utm_medium=email&utm_
campaign=CID_Nieuwsbrief_20170915
&profilesource=Copernica.

Reactie 1: Ik heb geprobeerd en gezocht naar KB 4011086, maar in WIN 7 is dit niet te vinden. Ik lees in de review dat ik niet de enige ben met dit probleem. Ik weet het zeker dat er onder de leden van CVB nog meer mensen zijn die getroffen is door deze terreurdaad van ”Micros”. Zij hebben toch feitelijk schade toegebracht, en zou fatsoenlijk zijn als zij ook meer oplossing geven. Ik vind zeer irritant van Microsoft dat zij zomaar automatisch hebben veranderd in Zweeds, hadden zij maar gelijk in het Arabisch of Hebreeuws kunnen veranderen. Ik ben zo langzamerhand klaar mee met Windows besturing, een nep Apple.
Tja wat nu ? het hele Microsoft Outlook helemaal verwijderen en opnieuw installeren of over gaat naar Firefox of Office 2010 ?

Antwoord 2:
Ik was vergeten dat je nog met Windows 7 werkt, maar ook daar is het op te lossen. Klik links op Start en dan in de
rechterkolom van het startmenu op Configuratiescherm. In het configuratiescherm klik je op de blauwe regel Een programma verwijderen. Dan klik je links boven op geïnstalleerde updates weergeven en dan ga je van boven naar beneden op zoek naar de laatste update voor Microsoft Office 2007 Outlook ………. Die moet je dan verwijderen. En ter geruststelling, Microsoft komt binnen enkele dagen met een nieuwe update die alles corrigeert.
Reactie 2:  Het is mij eindelijk gelukt om mijn outlook terug te zetten naar de oorspronkelijke instelling. Ik heb alle Microsoft upgrade van 13 sept verwijderd, dit is de laatste upgrade datum van Microsoft. Het is blijkbaar niet alleen de Outlook die zonder waarschuwing ge-upgradet is door Microsoft, zo te zien ook voor Excel, Power-Point. In Word heb ik nog niet ontdekt. Toch bedankt voor jouw bruikbare tips. Dus zover de zekerheid, alle laatste upgrade verwijderen/de installeren.

 

This entry was posted in V&A. Bookmark the permalink.

Comments are closed.