Sebtember 2018 Vraag en Antwoord 1

Vraag:

Ik heb per ongeluk mijn externe harddisk geformatteerd. Hoe kan ik de bestanden weer herstellen of het formatteren ongedaan te maken? Als je mij kan helpen, maak je een clublid weer helemaal blij. Frank
Antwoord:
Ik weet niet of ik je blij kan maken, want dat hangt ook weer van een paar factoren af. Als je nog niets met die schijf gedaan hebt, is de kans groot. Heb je al iets met die schijf gedaan, dan wordt de kans steeds kleiner.
Je kan Wondershare Recoverit, te downloaden van: www.wondershare. net, Recuva, te downloaden van www.ccleaner.com/recuva (wel even opletten dat je van CCleaner download en geen andere software mee-installeert) kijk ook eens naar PC Inspector File Recovery, te downloaden van www.pcinspector.de.
Van alle drie kun je de Freeware versie downloaden en de laatste PC Inspector File Recovery heeft hele goede resultaten. Succes en ik hoor graag of ik je blij heb kunnen maken.

This entry was posted in V&A. Bookmark the permalink.

Comments are closed.